www.mindenaminap.hu

www.mindenaminap.hu

www.mindenaminap.hu

www.mindenaminap.hu

Cégünkről

Csernák János40 éves villanyszerelő vagyok. Immár tizenhat éve egyéni vállalkozásom van. Régóta foglalkoztat a napenergia hasznosítás, de eddig, mint sokaknak, nekem is kételyeim voltak a megtérülési időben, túl hosszúnak találtam. Ma már ezt másképpen látom. Találkoztam azzal a partner céggel, akik bizonyították, hogy lényegesen kedvezőbb feltételekkel tudják telepíteni a kollektorokat. Megtérülési idő 2-4 év, az eddigi 8-10 évvel szemben.

A FOTON 1500 - 1800 - 1900 típusú vákuumcsöves kollektorok nagy hatékonysággal gyűjtik be a nap (a fény) energiáját, és jó minőségű puffer tartályokban tárolják a felfűtött vizet. 100-1000 literes tartályokkal tudjuk a ház használati melegvizére, ill. fűtési körökre csatlakoztatni az előmelegített vizet, így lényegesen kevesebb gázra, vagy elektromos energiára van szükségünk ahhoz, hogy a vizünket felmelegítsük. Például a használati melegvíz esetén, ha kinyitják a vízcsapot a bojlerbe 15-18 fokos víz folyik, ha 50 fokos vizet kérünk, úgy 32-35 fokot kell gázenergiával fűtenünk. Amennyiben a napkollektorral előmelegített 40-45 fokos vizet viszünk a rendszerbe, máris csak 5-10 fokot kell gázenergiával a vízhőfokon emelnünk.

Az év tizenkét hónapjában teljesen átveszi a kollektor a használati melegvíz termelést, ősszel és tavasszal a ház fűtését, télen rásegít a fűtésre, nyáron fűtheti a kerti medencét.

Érdeklődés esetén ingyenes helyszíni felmérést végzek, ill. árajánlatot adok, mivel minden ház, ill. személy igénye más és más.

Tisztelettel várom érdeklődésüket.

Minden ami NAP JÁNOSTÓL!
Minden Ami Nap Jánostól!